...Načo slzy... Načo smútok... Veď pre mňa je smrť ako sviatok


Srpen 2009

Im not a FAN but the KIDS like it ....DOWNLOAD!

31. srpna 2009 v 19:24 Brokencyde
01. Intro 0:40
02. Freaxxx 3:35
03. Skeet Skeet 3:57
04. Late Nite Call 0:43
05. Booty Call 3:24
06. Get Crunk! 4:23
07. Yellow Bus 3:22
08. Get Up 3:48
09. Jealousy 3:33
10. Poppin 3:20
11. 40 Oz. 4:29
12. Sex Toys 2:57
13. Rockstar 4:05
14. Schitzo 4:08
15. Scene Girls 3:43
16. Tipsy 4:57
17. Im Sorry 7:44






Bowling For Soup - Punk Rock 101....ppc text

31. srpna 2009 v 19:00 Bowling For Soup
PUNK ROCK 101 (nazov pesnicky je narazka na list Curta Cobaina, ktory napisal pred uskutocnenim samovrazdy, v ktorom spomenul Punk Rock 101)

Ona pracuje v HOT TOPIC (HOT TOPIC je predajna oblecenia)
Jeho mikrospopicke srdce
Ona si mysli, ze je to laska, ale pre neho je to sex
On pocuva emo, ale FAT MIKE je jeho hrdina (Fat mike je spevak a basak z NOFX)
Jeho bankovy ucet je prazdny
Co pride dalej???

Rovnaka pesnicka, odlisny refren

[Refren:]
Je to sproste, nakazlive (narazka na piesen "Smells Like Teen Spirit" od Nirvany, v ktorom sa vyskytuje podobna fraza)
Byt na dne a slavny
Moze nas niekto prosim zachranit pred Punk rockom 101 (zachranit z Punk rocku 101 je vzhladom na narazku na Curta Cobaina myslene ako zachranit pred samovrazdou)
Moj Dickies, tvoje potitka (DICKIES je znacka oblecenia a batohov)
Moje spicate vlasy, tvoje nove VANSy (VANS je znacka skate tenisiek)
Pozdvihnime nase rockove ruky pre Punk rock 101

Ona mu kupila skateboard, rail slide, jeho poranene koleno (RAIL SLIDE je sk8tersky prvok)
Vymenil ho za bicie v miestnej zalozni
Opustila ho kvoli zizaniu na baby a nezaujem
Potom plakala, pretoze si myslela ze Bon Jovi skoncil

Rovnaka piesen, druhy refren

[Refren:]
Je to sproste, nakazlive
Byt na dne a slavny
Moze nas niekto prosim zachranit pred Punk rockom 101
Moj Dickies, tvoje potitka
Moje spicate vlasy, tvoje nove VANSy
Pozdvihnime nase rockove ruky pre Punk rock 101

Nezabudni na DEL... pri uplne poslednom slove (DEL je tlacitko na klavesnici, ktore sluzi na vymazavanie textu)

O sedem rokov neskor on pracuje ako casnik
Ona si vzala kamionistu a on nikdy nie je doma
Pribeh sa nikdy nezmeni, iba mena a tvare
Ako TOMMY a GINA, ktori ziju v modlitbach (Tommy a Gina si postavy z fiktivneho paru, ktori vystupuju v piesni "Livin' on a Prayer" od Bon Joviho)

Naozaj si to prave povedal?
Povedal

[2x Refren]

Je to sproste, nakazlive (Rovnaka pesnicka...)
Byt na dne a slavny (...odlisny refren)
Moze nas niekto prosim zachranit pred Punk rockom 101 (Rovnaka pesnicka, odlisny refren)
Moj Dickies, tvoje rockove ruky (Rovnaka pesnicka...)
Moje spicate vlasy, tvoje nove VANSy (...odlisny refren)
Podme ukradnut nejake potitka pre Punk rock 101

picture...44

31. srpna 2009 v 18:50 PICTURES



picture...43

31. srpna 2009 v 14:27 PICTURES


FUNNY PHOTOS

31. srpna 2009 v 13:00 Bowling For Soup

http://tbcanada.blog.cz



Historia & odkaz

31. srpna 2009 v 12:36 Bowling For Soup
Historia:
Začiatky poppunkových Bowling for Soup sa datujú do roku 1994, kedy bola kapela založená v texaskom Dentone. Za svoj najväčší úspech považuje formácia nedávnu nomináciu na Grammy 2003 v kategória "Best Pop Performance By a Duo or Group" za skladbu Girl All the Bad Guys Want.



Diskografia

31. srpna 2009 v 12:33 Bowling For Soup
Diskografia:
Bowling for Soup (1994)
Cell Mates (1996)
Rock On Honorable Ones!!! (1998)
Tell Me When to Whoa (1998)
Let's Do It for Johnny! (2000)
Drunk Enough to Dance (2002)
A Hangover You Don't Deserve (2004)
The Great Burrito Extortion Case (2006)


*členovia *

31. srpna 2009 v 12:30 Bowling For Soup
Členovia:
Jaret Reddick - spev, gitara

Chris Burney - gitara, vokály


Erik Chandler - basa, vokály

erik.jpg image by MeeshROCK

Gary Wiseman - bicie



Dope - Bitch

31. srpna 2009 v 10:56 music


Happy birthday- David

29. srpna 2009 v 21:31 ♥ David ♥
emobuddy.gif Emo Happy Birthday image by xdarkxangelx666x

OMG ja som tapa skoro som zabudla noooo
ale stihla som tooooo xD HAHHHA
Davidovi prajem všetko naj xD